Du har kigget på huse i månedsvis, og du har endelig fundet “det rigtige” Det er perfekt på alle måder – bortset fra prisskiltet. Det er betydeligt dyrere, end du ønskede at bruge, men du er overbevist om, at du kan få det til at fungere. Her er tre ting, du skal overveje, før du foretager en så stor investering.

1. Omkostningerne til reparationer og renoveringer
Selv om et hus ser perfekt ud på overfladen, kan man ikke vide, hvilke reparationer og renoveringer det vil kræve, når du flytter ind. En inspektion vil give dig en god idé om, hvad der skal repareres, men det er altid bedst at gå ud fra, at alt det, der ikke er nævnt i inspektionsrapporten, også skal repareres. Og disse reparationer kan være dyre – især hvis de kræver strukturelt arbejde eller opdaterede ledninger og VVS-installationer.

2. Udgifterne til ejendomsskatter og ejerskifteforsikring
Ud over din realkreditbetaling skal du også betale ejendomsskatter og ejerskifteforsikring hver måned. Og afhængigt af værdien af dit hjem og hvor det ligger, kan disse omkostninger være ret høje. Sørg for at tage højde for disse ekstra omkostninger i dit budget, inden du afgiver et tilbud på et hus.

3. Udgifterne til møbler og indretning
Når du flytter ind i dit nye hjem, vil du sandsynligvis gerne købe nogle nye møbler og indretning for virkelig at få det til at føles som dit eget. Og hvis dit nye hjem er større end dit gamle, skal du bruge endnu flere ting til at fylde det op. Så før du giver et tilbud på det dyre hus, skal du sikre dig, at du har penge nok tilbage i dit budget til at købe de ting, du skal bruge til at indrette det!

Før du afgiver et tilbud på et dyrt hus, er det vigtigt at overveje de ekstra omkostninger, der følger med ejerskabet, f.eks. reparationer, renoveringer, ejendomsskatter, ejerskifteforsikring og møblering. Hvis du indregner disse omkostninger i dit budget og stadig mener, at huset er overkommeligt, så gå efter det! Men hvis disse ekstra omkostninger vil belaste din økonomi, er det nok bedst at kigge videre.

Comments are closed.