Det er egentlig ikke for selve børnene, at sådan noget som børneklip hos en Frisør bliver besværligt, for det er mere den stakkels forælder eller de stakkels forældre, der skal forsøge at få deres barn til at gennemgå den omgang.
Man vil egentlig gerne være praktisk med tiden, så man tager flere børn med ned for at blive klippet samtidig, men man kan godt se, at det vil medføre alt for mange strabadser til, at det er noget, som man på nogen måde kan overskue, for det er svært nok at holde styr på så mange unger på samme tid, men det er noget andet, når man skal have dem til at være i ro hos frisøren.
Man har opgivet at gøre det derhjemme selv, for man kan bare ikke klippe hår ordentligt på egen hånd, og det virker heller ikke at invitere en god frisør på besøg, for ungerne bliver for nemt distraheret af de ting, som der er i hjemmet, og de vil hellere lave noget andet end at sidde stille og få klippet deres hår.

Man slipper ikke for en omgang børneklip

For det er netop det med at få dem til at sidde stille, som der kan være virkelig svært, og det værste, der kan ske, er, at frisøren kommer til at klippe forkert eller måske lave et lille sår, men det er ikke alvorligt.
Men det er jo ikke sjovt at blive mobbet med en grim frisure, og hvis man får sådan et sår, så kan man få et traume af at gå til frisøren, så det kun bliver sværere i fremtiden.
Og man kan angiveligt ikke kommandere med børnene om, at de SKAL sidde stille i den tid, som der tager at blive klippet, for det er åbenbart ikke en hensigtsmæssig måde at opdrage ens børn på længere.
Så det kan blive svært at gå det gennemført, men med tiden lærer man en del tricks til, hvordan man kan få det gjort med færrest mulige problemer.
Så man vænner sig til det, og før man har set sig om, så er børnene blevet så store, at de kan gå til frisør selv!

Comments are closed.