Og hvad er det så der findes lige her hos ligeher.dk, det er mange ting indenfor boligindretning, boligtilbehør, hjemmesko til borddækning og diverse ting til udendørs brug. Så man må sige at at de har et spændende udvalg af kendte brands. Jeg fandt deres hjemmeside, da jeg søgte efter nogle nye hjemmesko – og de havde lige de der uldne Haflinger hjemmesko i mange afskygninger, så jeg havde noget at vælge imellem. Nu kan jeg godt lide lidt farver på tingene, så det blev til et par Haflinger Noblesse i rød – der var nemlig lige nogle lufthuller i – og når jeg så skal ud og vinterbade, så bliver de ikke så nemt sure og kommer ikke så let til at lugte grimt. Dem er jeg blevet rigtig glade for, og kan anbefale dem til andre der vinterbader og vil holde fødderne varme bagefter.

Kunstige stearinlys med fjernbetjening fra ligeher.dk

Da jeg nu var inde og bestille mine hjemmesko, faldt jeg over deres kunstige stearinlys med fjernbetjening – det syntes jeg var en sød og sjov ting, som lige kom med hjem sammen med hjemmeskoene. Jeg fik nogle blok stearinlys som den der er vist på billedet, og de står nu pænt på mit badeværelse – jeg kan nemlig godt lide at have stearinlys på mit badeværelse, og lige netop disse kunstige stearinlys fra Ligeher passede ind i mit møbel jeg havde stående på mit badeværelse, og kan stå der uden at sætte ind til mit møbel. for mig var det en perfekt løsning.

Write A Comment