I fredags holdt vores virksomhed en fest for at fejre det hårde arbejde, som hver enkelt af os har udført i løbet af det seneste år. Vi havde en god tid med at mødes med gamle venner, få nye venner og nyde lidt tiltrængt afslapning. Her er et resumé af arrangementet. 

Det sted, hvor vi mødtes 

Festen blev afholdt på en lokal restaurant i vejle, som var perfekt til vores sammenkomst. Det rummelige lokale gav masser af plads til at mingle, og maden var lækker! Vi havde en række forskellige forretter at vælge imellem såvel som hovedretter – det var som at have en all-you-can-eat buffet. Alle fandt noget, de kunne lide på menuen, hvilket gjorde det endnu sjovere. 

Aktiviteterne 

Vi deltog også i nogle sjove aktiviteter i løbet af aftenen. Vi spillede spil som charader og quiz, hvilket gav os mange timers underholdning. Det var især hyggeligt at mødes med gamle venner, som vi ikke havde set i et stykke tid – vi kunne dele historier om, hvad vi havde lavet, siden vi sidst mødtes. Desuden var der masser af muligheder for at netværke med andre fagfolk i vores branche – hvilket altid er en fordel. 

Musikken 

Selvfølgelig ville ingen fest være komplet uden musik! Vi havde en live DJ, der spillede alle mulige melodier fra forskellige genrer hele aftenen – så alle kunne finde noget, de kunne lide at lytte til. Den optimistiske musik holdt alle i gang og glade indtil slutningen af aftenen! 

Alt i alt var det en fantastisk begivenhed, som vi sent vil glemme! Alle morede sig utroligt meget og gik hjem med en følelse af friskhed og fornyelse efter en så hyggelig aften. Det er altid rart, når man kan tage lidt tid væk fra arbejdet og have det sjovt med sine kolleger – det er med til at opbygge relationer og styrke båndene i vores team! Vi kan allerede nu ikke vente til næste års firmafest!

Write A Comment