Sådan lærte jeg at føle mig hjemme

Efter mange år har jeg endeligt fundet det sted, der skal være mit udgangspunkt. Det virker måske simpelt og trivielt for nogen, men når man finder det rigtige, man skal i livet, så er det der, etableringen for alvor starter. Jeg har igennem en række år været på jagt efter det, der skulle give mit liv mening: en karriere. Det tog et par forskellige studier for mig at finde ud af, men endeligt fandt jeg den rigtige hylde. Skønt! Jeg var dog noget nervøs for, om jeg kunne føle mig hjemme i jobbet, for jeg har altid haft svært ved at føle mig rigtigt hjemme. Med en adressehistorik i en række af Danmarks større byer var jeg begyndt at tvivl på, om jeg nogensinde vil få følelsen: Det her er mit hjem, og det er her jeg føler mig godt tilpas.

Puder, dyner, duge og alt det andet

Da jeg fandt min nye lejlighed kunne jeg pludseligt se det hele for mig: Spisebordet dækket op til middag, filmaftener i sofaen med bløde puder og tæpper, lækre dynebetræk på min kingsized seng og så videre. Det er nemt at undervurdere, hvor stor effekt tekstiler til hjemmet har. Det er bare sådan, at stof, teksturer og print bare gør noget ekstra – det gør lejligheden til et hjem. Det undrer mig lidt, at jeg først opdagede det så sent, men på den anden side… jeg havde aldrig før kunne forestille mig, hvordan jeg faktisk ville bo.

Write A Comment