Jeg ved at antioxidanter findes i rigtig mange fødevarer, jeg selv sørger for at få dem via ingefær og citron. Så når jeg laver juice eller smoothies, sørger jeg altid for at jeg har disse to ingredienser i mine drinks. Jeg ved at der ikke er så mange mennesker der har tiden til at lave deres juice eller smoothies selv, og for dem er der da heldigvis gode kosttilskud i forskellige forretninger. Herbalife er en af de mærker jeg selv har anvendt, da jeg gik på arbejdet, og bare have brug for en hurtig løsning. Herbalife er et effektivt kosttilskud, og der findes også en masse slanke produkter indenfor dette mærke.

Antioxidanter som kosttilskud

Nogle af de virksomheder der tilbyder kosttilskud med protein og antioxidanter lover også vægttab, hvorvidt det virker eller ej, er min erfaring, at hvis man ikke også lige tilføjer lidt ekstra motion, så virker det ikke langsigtet. Jeg ved at mange tager denne løsning med kosttilskud, for at springe over hvor gærdet er lavest. Men det er som at tisse i buskerne – hvis motionen ikke også bliver til en god vane sammen med Kosttilskuddet.

antioxidanter findes i mange naturlige frugter og grøntsager, så hvis man ikke er til kosttilskud, så kan man selv finde dem. Hvis man mere er til kosttilskud er herbalcenter.dk en god løsning – her har jeg selv brugt Protein shake når jeg har trænet, om der er antioxidanter i, kan jeg kun gætte mig til, men hvis det er anført på produktet, er det der.

 

Write A Comment