Hvad er lovlig hash, det er hash hvor man har fjernet de euforiserende stoffer der hedder THC, som er dem der gør os skæve og afhængige, og som vores hjerner tager skade af. Men når dette THC stof er fjernet, har hash planten mange medicinske fordele, som mange mennesker har stor gavn af at anvende. Lovlig hash kan købes online på nettet, man søger efter Lovlig hash eller EU godkendt hash, og så popper virksomhederne frem – så plejer jeg at gøre det, at jeg går efter dem der har 5 stjerner eller tæt på, da der så er mange der har sagt god for denne virksomhed.
Jeg fandt et sted, hvor jeg kunne købe en standard pakke, hvor jeg så fik tilsendt 3 populære topskud, som jeg så kunne teste af, og finde den jeg bedst kunne lide og hvilken der hjalp mig mest med mine udfordringer.

Jeg fik at vide “køb hash online”, jeg troede ikke mine egne ører, men det var ganske rigtigt, frem kom de her lovlige topskud af hashplanterne – og så valgte jeg den der standardpakke med de 3 forskellige smagsvarianter og topskud i. Da min pakke med Lovlig Hash kom hjem, og jeg fik dem pakket ud, skulle jeg jo lige lugte til dem, for at se om jeg også kunne genkende lugten og smagen fra mine helt unge dage. Det duftede nøjagtigt som det jeg huskede, og da jeg så havde lavet mig en joint, så fik jeg meget mere ro på min krop. Det var dog en helt anden fornemmelse end den jeg kendte fra tidligere, jeg blev ikke skæv eller mærkelig, jeg fik bare den her indre ro på, som jeg længe have gået og savnet. Udover at jeg fik mere indre ro, så gjorde det jo også det, at jeg sov meget bedre og uden at vågne op til flere gange om natten – det er og bliver den bedste sovepille for mig, og helt uden bivirkninger. De sovepiller jeg fik af lægen, var jo vanedannende og lavet af kemiske ting, hvor hash ‘en er en ganske naturlig plante.

Comments are closed.