Det er ikke alle der ved, at man faktisk godt kan få et lån i sin bolig, selvom ens bank siger nej til en. Bankerne er efter min mening blevet overforsigtige med at låne penge ud efter den sidste finanskrise – og det er der som sådan heller ikke noget forkert i – men det gør, at man nogen gange tænker, så kan det også bare være lige meget – men nej, det kan ikke være lige megt, for man kan faktisk låne penge til sin nye bolig, eller til en ombygning eller anden renovering via et pantebrev i ens ejendom. Men selvfølgelig er det noget man skal vide. Jeg selv fandt ud af det ved et tilfælde, da min bank ikke ville låne mig penge til min renovation i mit hus – så jeg gik på nettet og googlede de lånemuligheder der var, og satte mig lidt ind i tingene.

Få et pantebrev på din friværdi i huset

Mange af os ved, at man kan låne penge på sin friværdi i sin ejendom – det kræver selvfølgelig at der kommer en ud og vurderer ens ejendom, for at give et bud på hvor meget man kan få for sin ejendom den dag i dag. for mit vedkommende betød det, at jeg kunne få et Pantebrev på 200.000 kr. hos pantebrev.dk, til at lave den renovering jeg gik og drømte om. Det var nemt og hurtigt at lave den gratis og uforpligtende ansøgning, og jeg fik svaret inden for 24 timer, og jeg fik en god personlig rådgivning undervejs.

Write A Comment