hypermobile led kan være en gave men også en hindring i at kunne bevæge sig efter hensigten. Hvis man har hyper mobile led eller ankler, kan man henvende sig hos en theta behandler eller healer. Man kan selv gøre en masse for at heale sig selv, men nogen gange er det en fordel at have en professionel med ved sig side. Mange har også andre helbredsproblemer dom en theta behandler kan hjælpe dig med. Jeg har ikke lige selv prøvet en sådan behandler, men ved at der findes mere mellem himmel og jord, når man taler om healing. Jeg er selv uddannet healer, men anvender det ikke i den grad som jeg burde, når folk henvender sig for at få hjælp. Jeg hjælper dem der har brug for hjælp til selvhjælp, for så giver det mening for mig, men dem der ikke gider at gøre en indsats selv, ja de må finde en anden til at hjælpe sig, eller tage piller for at slippe for smerterne. Healing er ved at blive et hit nu om stunder, jeg syntes at der kommer mere og mere af det – og det er jo bare godt. Men som med så meget andet, så er der gode healere og mindre gode healere. Så kig jer for derude. Alt handler om energier og molekyler omkring os og indeni os, og det er dem man kan heale eller fjernheale, men vi kan også gøre en masse selv for ikke at skulle have hjælp. Lige pt. følger jeg en Shaman.

Write A Comment